AcasăPoliticaSocial-democratii il propun pe Mihai Toader la Primaria sectorului 2

Social-democratii il propun pe Mihai Toader la Primaria sectorului 2

Infiintandu-si propriile grupuri parlamentare, UNPR il lasa pe Liviu Dragnea fara citeva zeci de voturi

PSD a anuntat noul nume de  candidat pe care il sustin in iunie, la alegerile locale, pentru sefia Primariei sectorului 2. Este vorba chiar de actualul vice al sectorului, Mihai Mugur Toader.

Liviu Dragnea

Odata ce Neculai Ontanu – uneperistul pe care social-democratii anuntasera ca il sustin pentru un nou mandat in fruntea sectorului 2 al Capitalei – a ajuns sa fie arestat preventiv, ulterior retinerii sale de catre procurorii anticoruptie, intr-un dosar in care e acuzat de luare de mita, pesedistii s-au vazut nevoiti sa aleaga o alta optiune pentru primaria in cauza.

(foto: ps2.ro)

Iar in urma cu scurta vreme, dupa sedinta Biroului National Permanent, Liviu Dragnea a anuntat ca partidul pe care il conduce il propune pe Mihai Toader pentru aceasta functie. Social-democratul este, acutualmente viceprimar in sectorul 2 si a preluat, interimar, prerogativele de sef al primariei in cauza. „La sectorul 2 decizia politica a noastra (…) este sa-l avem ca si candidat pe dl Mihai Toader (…) am avut o discutie cu Vali Steriu, preseidntele UNPR-ului, si agreeaza si dumnealor aceasta candidatura”, a precizat seful PSD.

Cat priveste situatia Liei Olguta Vasilescu, retinuta deunazi de procurori, desi se astepta ca subiectul sa fie discutat in cadrul aceluiasi BPN de joi, tot Dragnea a lamurit ca s-a ales sa se astepte decizia instantei. „Asteptam cu foarte multa atentie decizia instantei de astazi. Uman, suntem alaturi de Olguta (…) a fost un primar foarte bun (…) in functie de astazi vom avea o intalnire cu colegii (…) saptamana viitoare”, a sustinut presedintele PSD.

Va reamintim ca primarita Craiovei si, totodata, vicepresedinte al PSD ar putea afla astazi ce anume decid magistratii Tribunalului Bucuresti in privinta cererii DNA, cu mentiunea ca anchetatorii anticoruptie au propus arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a Olgutei Vasilescu, pe care o acuza de „luare de mita (4 infractiuni), – folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (3 infractiuni), – spalare de bani”.

 

author avatar
Cristina Stefan
490 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger