Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Social-democrata Birchall, cu explicatii in fata procurorilor

Social-democrata Birchall, cu explicatii in fata procurorilor

Autor:

Miercuri dimineata, deputata PSD a ajuns in fata anchetatorilor anticoruptie ploiesteni.

 

Ana Birchall Narcis Pop 45 Social democrata Birchall, cu explicatii in fata procurorilorAna Birchall a venit la DNA Ploiesti inainte de ora 9 si a asteptat pret de cateva minute, pana sa ajunga sa discute cu procurorul. Prezenta sa – in calitate de martor, dupa cum politiciana insasi a mentionat, in scurta declaratie pe care a facut-o, inainte sa intre sa dea explicatii in fata anchetatorilor ploiesteni – a fost considerata necesara in instrumentarea unui dosar aflat in lucru.

Desi Birchall a afirmat ca nu stie despre ce cauza este vorba, s-a aflat ca audierea sa ca martor are loc in asa-numitul dosar “Ponta-Ghita-Blair”.

Totul ca urmare a faptului ca, la momentul la care a fost adresata invitatia catre fostul premier britanic de a veni in Romania, Birchall era secretar international al PSD. Si ca, din cate a dezvaluit fostul premier si lider PSD, Victor Ponta, intr-o postare pe Facebook, ei i-ar fi apartinut initiativa de a-l aduce la Bucuresti pe demnitarul britanic, invitatie adresata, spunea fosutl prim-ministru, prin intermediul unei fundatii americane.

Ramane de vazut daca aleasa neamului va face si alte precizari in momentul in care se vor fi incheiat audierile.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!