Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Sindicalistii din Invatamant, discutii cu premierul Tudose, la Guvern

Sindicalistii din Invatamant, discutii cu premierul Tudose, la Guvern

Autor:

Reprezentantii federatiilor sindicale din Educatie sunt, la aceatsa ora, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu seful Guvernului.

 

001 palatul victoria 800x534 Sindicalistii din Invatamant, discutii cu premierul Tudose, la Guvern

(foto: gov.ro)

Intalnirea – in cadrul carora sindicalistii ii vor comunica personal premierului ce probleme majore considera ca exista in invatamant – a inceput la ora 10. Concret, acestia considera, printre altele, ca e nevoie de o noua Lege a educatiei nationale, centrate pe elev, dar si ca programele scolare sunt invechite. Mai mult, nu sunt adaptate cerintelor de pe piata muncii. De asemenea, sindicalistii vor sa atraga atentia asupra subfinantarii sistemului educational.

La discutiile cu prim-ministrul Mihai Tudose participa, printre altii, reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant. “In situatia in care Guvernul Romaniei nu va face efortul de a gasi solutii la problemele expuse mai sus, Executivul trebuie sa ia in calcul faptul ca exista riscul major sa se declaseze un conflict de amploare, in sistemul de invatamant, in toamna acestui an”, transmiteau, recent, reprezentantii FSLI intr-un comunicat.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!