Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Si PSD Dambovita pregateste un miting proGuvern: Vrem sa avem 10.000 de oameni

Si PSD Dambovita pregateste un miting proGuvern: Vrem sa avem 10.000 de oameni

Autor:

Dupa ce la finele saptamanii, cateva mii de oameni au fost in centrul Pitestiului la manifestatia initiata de filiala Arges a PSD-ului, in chip de sustinere pentru Executivul condus de Sorin Grindeanu, de aceasta data aflam ca organizatia Dambovita are in plan sa pregateasca un astfel de miting.

 

presed Si PSD Dambovita pregateste un miting proGuvern: Vrem sa avem 10.000 de oameniSi, din cate a anuntat chiar liderul acestei filiale, de la Parlament, mai-marii social-democrati damboviteni ar conta pe cateva mii bune de participanti. “Va astept, daca doriti sa veniti, mitingul nostru va avea loc sambata (…) este un miting care se va desfasura cu toate aprobarile legale. Adica am mers la Primaria Targoviste, am cerut autorizatie. Am informat institutiile statului (…) Vrem sa avem 10.000 de oameni, sunt colegi de-ai mei, primari, consilieri locali, viceprimari, dar si cetateni care n-au functii (…) care mi-au cerut si mie si colegilor din conducerea organizatiei judetene sa luam atitudine de ceea ce se intampla astazi in Romania, sa organizam”, a detaliat Adrian Tutuianu.

In alta ordine de idei, seful PSD Dambovita a sustinut cat se poate de clar ca nu are de gand sa ceara acordul conducerii de la Bucuresti pentru un astfel de eveniment. “N-am avut nevoie si nu am sa cer vreodata pe chestiuni de genul acesta aprobari ale conducerii centrale. Fiecare organizare poate decide, in limitele legii si ale statutului, cum se raporteaza la un moment politic”, a sublinat, pe un ton categoric, Tutuianu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!