AcasăPoliticaSi premierul vorbeste despre simulari pe taxe: daca dau rezultate bune, le...

Si premierul vorbeste despre simulari pe taxe: daca dau rezultate bune, le vom aplica

Guvernul îi aşteaptă pe investitori

Premierul a adus, la randul sau, in discutie faptul ca se vor face simulari in privinta unor masuri fiscale avute in vedere in cadrul programului de guvernare, in conditiile in care, in cursul acestei zile, si liderul PSD subliniase acelasi lucru.

Mihai Tudose a raspuns unor intrebari, in urma cu scurta vreme, sustinand, in primul rand, ca nu e deloc neincrezator cand vine vorba de acest program, cum s-a vehiculat recent. „Nu sunt sceptic in ceea ceea ce priveste programul de guvernare. Sunt opimist. Este singura sansa a Romaniei sa iasa din zona in care e”, a declarat prim-ministrul.

Cat despre taxele despre care s-a tot vorbit in ultima vreme, premierul Tudose a subliniat ca se vor face simulari, dand de inteles ca nu se vor grabi cu aplicarea lor, fara evaluari anterioare. „Tot ceea ce e a creat aceasta emotie, cu suprataxa, cu anumite masuri fiscale – am spus ca nu sunt de acord cu implementarea rapida, fara simulare (…) daca aceste taxe, pe simulare, dau erori, nu le vom aplica. Daca dau rezultate bune, le vom aplica”, a explicat seful Guvernului.

78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger