Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Si ministrul Toader a anuntat ca demisioneaza din Guvernul Grindeanu

Si ministrul Toader a anuntat ca demisioneaza din Guvernul Grindeanu

Autor:

Ramas, practic, singurul ministru din actualul Cabinet, in conditiile in care atat sefii de la ministerele conduse de social-democrati, cat si cele avand in frunte reprezentanti ai ALDE isi dadusera inca de ieri demisia, Tudorel Toader a venit, dimineata, la instiutia pe care a pastorit-o in ultimele luni, decis sa-si respecte programul de lucru.

 

ministru1 Si ministrul Toader a anuntat ca demisioneaza din Guvernul GrindeanuLa cateva zeci de minute dupa ce subliniase ca obiectivele de la Justitie, din raportul de evaluare intocmit de PSD, dupa primul semestru al Guvernarii Grindeanu, “sunt obiectivele programului de guvernare pe patru ani, nu pe patru luni”, si-a anuntat, insa, decizia de a renunta la functia de ministru. “Exprimand deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din demnitatea de Ministru al Justitiei !”, a transmis Toader, pe Facebook.


1 Comentariu la Si ministrul Toader a anuntat ca demisioneaza din Guvernul Grindeanu

  1. ELITELE SUNT SACRIFICATE

    RAZBOIUL DECLANSAT DE MAFIA POLITICA (PSD+ALDE ) DPRIN UCIDEREA INTRE EI , TREBUIE SA SE EXITINDA SI SA CONTINUIE IN RO CU SPRIJINUL SOCIETATII CIVILE ELITISTE ORGANIZATE, PENTRU A CURATI SOCIETATEA ROMANEASCA POST COMUNISM CONTAMINATA DE ; MAFIOTI, DE EXCROCI, DE MASONI TRADATORI, DE BANDITI , DE DEMAGOGI, DE PATRIOTI TRADATORI , DE OAMENI DREPTI CU POFTE STRAMBE, ETC. TREBUIE ORGANIZATE URGENT ALEGERI ANTICIATE DAR NU CU SI PENTRU FOSTI PUPINCURISTI, DEMAGOGI SAU POLITRUCI DEVENITI VEDETE PUBLICE DUPA 1989.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!