Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Si-a revizuit discursul. Mai nou, Iohannis declara ca nu exclude gratierea

Si-a revizuit discursul. Mai nou, Iohannis declara ca nu exclude gratierea

Autor:

Daca duminica, din mijlocul manifestantilor care-si strigau nemultumirea fata de gratiere si o eventuala amnistie, avea un cu totul alt discurs, mai nou, aflat la Strasbourg, seful statului spune cu subiect si predicat ca nu exclude gratierea. Doar ca nu pentru politicieni.

 

fdgdfgf 720x405 Si a revizuit discursul. Mai nou, Iohannis declara ca nu exclude gratiereaMai clar fie spus, presedintele spune ca gratierea unor pedepse ar putea fi o solutie, insa nicidecum in cazul alesilor neamului, ci a persoanelor aflate in penitenciare. “Gratierea poate fi, eventual, o parte mica din pachetul de solutii si asa trebuie tratata. La noi acasa problema s-a pus in mod total gresit (…) Eu nu exclud gratierea, dar ea nu poate fi facuta pentru politicieni, este o aberatie. Gratierea face sens daca e facuta pentru cei care sunt inchisori, nu pentru cei care stau in Parlament”, a sustinut Iohannis, cu prilejul in care a declarat ca Romania nu va fi amendata la CEDO.

Va amintim ca recent, acelasi Klaus Iohannis declara va incepe “demersurile pentru un referendum prin care romanii vor putea sa spuna daca sunt de acord sau nu cu gratierea si modificarea Codurilor Penale”, pentru ca deunazi sa se afla ca termenul “gratiere” nu a fost mentionat in cererea adresata Legislativului, in privinta demersului, dupa ce duminica, din Piata Universitatii, spunea ca a mers sa-si arate “indignarea” pentru ca “o gasca de oameni politici cu probleme penale vrea sa schimbe legislatia din Romania, vrea sa slabeasca statul de drept”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!