AcasăPoliticaShhaideh, premier temporar. Conduce Guvernul cat timp Grindeanu e plecat peste Ocean

Shhaideh, premier temporar. Conduce Guvernul cat timp Grindeanu e plecat peste Ocean

Doamna propusă la șefia Guvernului, în momentul depunerii jurământului pentru funcția de ministru al Dezvoltării

Desi seful statului nu a fost de acord cu nominalizarea sa in postura de premier, iata ca Sevil Shhaideh va ajunge, pana la urma, sa conduca Guvernul! Temporar, ce-i drept, pe perioada cat primul-ministru in exercitiu se va afla in Statele Unite, la festivitatile de investire a noului lider de la Washington.

Chiar daca nu a anuntat oficial ca s-a decis sa participe la ceremonia de vineri, o data ce a primit o invitatie in acest sens, asemeni presedintelui Camerei Deputatilor si, totodata, sef al PSD, Sorin Grindeanu va pleca in Statele Unite. Iar acest aspect l-am dedus dupa ce in Monitorul Oficial a fost publicata, marti, decizia sa de a delega atributiile de prim-ministru, in perioada 18-22 ianuarie, adica de miercuri si pana duminica inclusiv, vicepremierului Shhaideh.

Ceea ce inseamna ca, in intervalul mentionat, Sevil Shhaideh, adica ministrul Dezvoltarii in Cabinetul Grindeanu, va fi sef la Palatul Victoria, cum ar fi vrut sa se intample, de altfel, Liviu Dragnea, social-democratii si aliatii de la ALDE, inca din primul moment, cand au inaintat aceasta varianta sefului statului.

sursa foto: glsa.ro

author avatar
Cristina Stefan
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger