Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Shhaideh, premier temporar. Conduce Guvernul cat timp Grindeanu e plecat peste Ocean

Shhaideh, premier temporar. Conduce Guvernul cat timp Grindeanu e plecat peste Ocean

Autor:

Desi seful statului nu a fost de acord cu nominalizarea sa in postura de premier, iata ca Sevil Shhaideh va ajunge, pana la urma, sa conduca Guvernul! Temporar, ce-i drept, pe perioada cat primul-ministru in exercitiu se va afla in Statele Unite, la festivitatile de investire a noului lider de la Washington.

 

sevil1 720x400 Shhaideh, premier temporar. Conduce Guvernul cat timp Grindeanu e plecat peste OceanChiar daca nu a anuntat oficial ca s-a decis sa participe la ceremonia de vineri, o data ce a primit o invitatie in acest sens, asemeni presedintelui Camerei Deputatilor si, totodata, sef al PSD, Sorin Grindeanu va pleca in Statele Unite. Iar acest aspect l-am dedus dupa ce in Monitorul Oficial a fost publicata, marti, decizia sa de a delega atributiile de prim-ministru, in perioada 18-22 ianuarie, adica de miercuri si pana duminica inclusiv, vicepremierului Shhaideh.

Ceea ce inseamna ca, in intervalul mentionat, Sevil Shhaideh, adica ministrul Dezvoltarii in Cabinetul Grindeanu, va fi sef la Palatul Victoria, cum ar fi vrut sa se intample, de altfel, Liviu Dragnea, social-democratii si aliatii de la ALDE, inca din primul moment, cand au inaintat aceasta varianta sefului statului.

sursa foto: glsa.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!