Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Sesizarea Avocatului Poporului pe OUG 13, analizata joi de CCR

Sesizarea Avocatului Poporului pe OUG 13, analizata joi de CCR

Autor:

Desi abrogata, ordonanta 13, care aducea modificari Codurilor Penale si de Procedura Penala, ajunge si joi pe masa magistratilor CCR, de aceasta data ca urmare a sesizarii Avocatului Poporului.

 

ccr1 350x262 Sesizarea Avocatului Poporului pe OUG 13, analizata joi de CCR Dupa ce deunazi au supus dezbaterii atat solicitarea venita din partea presedintelui Iohannis, cat si pe cea inaintata din directia sefei Consiliului Superior al Magistraturii, ambele fiind respinse, de aceasta data CCR va analiza, joi, exceptia de neconstitutionalitate invocata din directia Avocatului Poporului, pe aceeasi Ordonanta de Urgenta 13, retrasa intre timp de Guvern.

Va fi vorba despre o sedinta publica, programata sa inceapa la ora 11. Demersul indreptat dinspre institutia condusa de Victor Ciorbea a fost depus zilele trecute, si pe fondul anuntului sefului statului, si anume a invocarii unei exceptii din 2013, adica un precedent descoperit impreuna cu reprezentantii Administratiei Prezidentiale, argument invocat, de altfel, si de catre Ciorbea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!