AcasăPoliticaSeria replicilor pline de ironie, nou episod. Dragnea: Ne consultam cu cei...

Seria replicilor pline de ironie, nou episod. Dragnea: Ne consultam cu cei care stau prin tara

Ziua si schimbul de replici. O data depasita, pare-se, etapa avioanelor cu mai multi piloti la mansa – e drept cu un consens ca e necesar si un copilot in poveste- Ponta si Dragnea se sageteaza de aceasta data in privinta conducerii PSD-ului.

Dupa ce in urma cu doua seri Ponta spunea, la TV, ca „PSD-ul e domnul Dragnea” si ca doar acesta din urma ia deciziile, in timp de restul „apalauda”, Dragnea i-a dat o replica miercuri, din Parlament. Evitand sa-i rosteasca numele, seful social-democrat nu s-a oprit in a taxa recentele declaratii ale lui Victor Ponta, contrazicandu-l cum a crezut mai bine si mai clar. „Eu cred ca am luat deciziile cu consultare larga – atat in Comitetul Executiv National, cat si in grupurile parlamentare. Dar n-am inteles ca sunt dictator, am inteles ca l-am luat pe persoana fizica (…) Nu cred ca e o opinie generala in partid, ba dimpotriva, asa, intr-un stil dictatorial si pe persoana fizica toate organizatiile judetene si-au exprimat -prin vot deschis, in unanimitate – sustinerea atat pentru Guvern, cat si pentru mine. Pe mine nu ma supara aceste critici, sunt foarte sanatoase!”, a subliniat Dragnea.

Totodata, seful PSD a pus accent pe faptul ca nu se pune problema sa nu comunice, doar ca nu toata lumea e prezenta la aceste consultari interne. „Eu sunt destul de deschis. Nu cred ca m-ati vazut fugind de presa sau fugind de colegi, ne consultam in permanenta. Acuma ne consultam cu cei care stau prin tara, care sunt la Parlament si la partid, cu ceilalti, e mai greu”, a mai adaugat, ironic, liderul social-democrat. Desi toata lumea a inteles catre cine bate, cu aceste sageti, intrebat concret daca se refera la Victor Ponta, Dragnea a raspuns razand: „nu, Doamne fereste!”.

author avatar
Cristina Stefan
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger