AcasăPoliticaSenatorii se reunesc dupa-amiaza in sedinta solemna, cu ocazia Zilei Nationale

Senatorii se reunesc dupa-amiaza in sedinta solemna, cu ocazia Zilei Nationale

La o zi de la parada militara si restul evenimentelor comemorative din Capitala, Alba Iulia, si marile orase ale tarii, la Senat este programata o sedinta solemna, prilejuita de implinirea a 97 de ani de la  Marea Unire a Principatelor.

In conditiile in care, urmare a dramei din „Colectiv”, dar si a altor evenimente tragice, seful statului a decis, in acest an, anularea receptiei care se organiza, in mod traditional, la Cotroceni, la 1 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale, senatorii se reunesc, miercuri, intr-o sedinta solemna, care urmeaza sa inceapa la ora 16.

La eveniment au fost invitati atat actualul lider de la Cotroceni, despre care nu se stie inca daca va veni la Palatul Parlamentului, cat si alti fosti sefi ai statului. Ramane, insa, de vazut cati vor fi prezenti la Parlament, la aceasta sedinta. Premierul Ciolos, in schimb, va asiata la eveniment, din cate se mentioneaza pe agenda de lucru a sefului de la Palatul Victoria.

Va amintim ca demersul a fost catalogat, deunazi, de catre fostul preseidnte Basescu drept „un balci”.

Ca urmare a sedintei solemne de miercuri dupa-amiaza, intrunirea plenului in care urma sa fie supusa la vot cererea DNA in privinta incuviintarii retinerii si arestarii preventive a senatorului social-democrat Sova a fost reprogramata pentru joi.

Premierul Ciolos, in schimb, va asiata la eveniment, din cate se mentioneaza pe agenda de lucru a sefului de la Palatul Victoria
author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger