AcasăPoliticaSenator trimis in judecata pentru conducere sub influenta alcoolului

Senator trimis in judecata pentru conducere sub influenta alcoolului

Daca in ultima vreme in randul alesilor neamului ajunsi in vizorul procurorilor au planat tot soiul de suspiciuni, unele de competenta DNA, altele investigare de DIICOT, de aceasta data aflam ca un senator a fost deferit justitiei pentru o cu totul alta cauza, si anume conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului.

In atentia procurorilor de la Parchetul General -cei care au facut cercetatile in acest caz si care, o data ce au incheiat rechizitoriul, au si dispus trimiterea dosarului catre instanta – a intrat Marius Nicoara, parlamentar liberal al carui nume figureaza pe lista alesilor neamului de la Senat.

Cercetarea a pornit ca urmare a faptului ca, in urma cu doi ani, la finele lunii noiembrie, Nicoara a condus un autoturism ce a fost implicat intr-un accident auto, soldat cu ranirea soferului masinii cu care cea condusa de Nicoara a intrat in coliziune. Supus, conform cutumei, testului menit sa se stabileasca daca bause alcool, in cazul soferului Nicoara s-a ajuns la urmatoarea concluzie, mentionata de procurori, marti, intr-un comunicat prin care se anunta pasul facut in cazul de fata, si anume trimiterea cauzei in instanta: „Prin raportul de expertiza medico-legala s-a concluzionat ca inculpatul Nicoara Marius Petre avea la ora indicata o alcoolemie de cca. 1,65 gr. %”.

Ar mai fi de precizat faptul ca barbatul in cauza nu a dorit sa depuna plangere, dar si ca dosarul va fi judecat de catre magistratii Curtii Supreme.

sursa foto: Facebook/Marius Nicoara

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger