AcasăPoliticaSenatoarea Anghel, catre un cioban care protesta la Parlament: "esti prost!"

Senatoarea Anghel, catre un cioban care protesta la Parlament: „esti prost!”

Cristiana Anghel

Aleasa neamului, cunoscuta si drept „invatatoarea grevista”, dupa ce a optat, in urma cu ceva ani, pentru aceasta forma de protest pentru a-si face cunoscuta o nemultumire, a coborat din biroul sau, marti la pranz, pentru a discuta cu protestatarii ajunsi in curtea Parlamentului.

Mai exact cu zeci de oameni din randul crescatorilor de oi nemultumiti de prevederile legii care le limiteaza numarul cainilor la stana.

Cristiana Anghel

Si, din cate se vede treaba, si-a facut mai mult rau, decat bine, dupa ce, in incercarea de a lamuri un protestatar ca alesii fac legi, si ca nu ministrii au un cuvand greu de spus in astfel de privinte, a ajuns sa ii adreseze unui barbat din randul protestatarilor urmatoarea concluzie: „esti prost!”.

In zadar a incercat cel vizat, sustinut de cei din jurul sau, sa ii explice senatoarei Cristiana Anghel ca lucrurile nu stau deloc asa. In alta ordine de idei, aleasa neamului le-a cerut protestatarilor sa aiba rabdare o ora, pentru ca se va incerca gasirea de solutii pentru nemultumirile lor.

Cititi si: Protest al ciobanilor la Palatul Parlamentului

author avatar
eNational
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger