AcasăPoliticaSeful PSD: Sevil Shhaideh lucreaza acum la buget

Seful PSD: Sevil Shhaideh lucreaza acum la buget

„O sa guvernam si o sa guvernam bine pentru romani”, a anuntat cu convingere Liviu Dragnea, in urma cu scurta vreme, de la sediul PSD de aceasta data, unde a ajuns de la Parlament, pentru a-i primi pe copiii care au venit sa-i colinde pe social-democrati.

Dragnea se declara convins ca Sevil Shhaideh nu are cum sa rateze instalarea la Palatul Victoria, chiar daca presedintele a amanat comunicarea unei decizii in aceasta privinta pana dupa Craciunul care bate la usa. „Avem totul pregatit, avem un premier bun propus”, a subliniat Dragnea, care a adaugat, raspunzand unei intrebari a reporterilor, ca nu are emotii ca propunerea PSD-ului va fi respinsa.” Eu cred ca si presedintele Romaniei este un bun roman si vrea ca tara care l-a ales presedinte sa fie o tara respectata (…) eu sunt sigur ca o va nominaliza”, a subliniat seful social-democratilor, partidul care a castigat alegerile parlamentare si care detine majoritatea in Legislativ, alaturi de ALDE si UDMR.

In alta ordine de idei, Dragnea a explicat de ce nu a iesit Shhaideh la declaratii – pentru simplul motiv ca au convenit sa nu iasa public pana ce „nu exista o desemnare oficiala”. Asta nu inseamna, insa, ca fostul ministru nu e cat se poate de preocupat de atributiile posibilei functii pe care o va ocupa. „Doamna Shhaideh lucreaza la buget, impreua cu niste colegi, e in Bucuresti normal”, a mai precizat seful PSD.

Nu in ultimul rand, Liviu Dragnea a punctat faptul ca, la doua zile de la desemnarea premierului, va fi anuntata si componenta noului Guvern.

author avatar
Cristina Stefan
665 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine credea ca un partid sau o alianta de partide,care detine majoritatea absoluta in parlament,poate sa propuna un candidat de premier,fara ordinul expres al stapanilor acestei colonii,uite ca s-a inselat in totalitate.Hai sa zicem ca zvonurile bine plasate de mercenarii stapanilor coloniei sunt adevarate,ca sotul persoanei propuse are mari probleme cu originea,apartenenta la regimul sirian,candva,simpatizarea unei grupari teroriste etc.,pai pana acum aceste probleme nu le stiau serviciile cu atributiuni de siguranta nationale,sau coloniala?,deci da,prim-ministru va fi cel numit pe dedesubt de stapanii coloniei,unde ne aflam noi aici?,in sclavie feudala sub stapanirea unui satrap numti mai modern de stapani-guvernator.Nu luati in seama aceste randuri,a fost o fabulatie totala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger