AcasăPoliticaSeful PSD, gustand o rosie din Calarasi

Seful PSD, gustand o rosie din Calarasi

Aflat, in prima parte a zilei, alaturi de ministrul Daea, de la Agricultura, intr-o vizita de lucru in judetul Calarasi, pentru a vedea cum stau lucrurile cu amenajarea unor sisteme de irigatii, Liviu Dragnea a avut in fata ochilor, la un moment dat, mai multe lazi cu fructe si legume de productie locala.

Multumit de cele vazute, al treilea om in stat n-a stat prea mult pe ganduri si a ales o rosie, pe care, dupa ce a sters-o in fuga, i-a incercat gustul. Tomata n-a fost singura alagere a liderului PSD, care a ales sa guste si un ardei capia.

Cat despre mesajul transmis agricultorilor, pe marginea sistemului de irigatii, acesta le-a cerut oamenilor sa fie increzatori ca programul de dezvoltare a agriculturii respecta cele stabilite in programul de guvernare. „Am tinut sa vin la aceasta locatie la invitatia domnului ministru si o sa mai merg cu domnul ministru in tara pentru ca vreau sa transmit tuturor fermierilor romani ca determinarea noastra pentru refacerea sistemului de irigatii, pentru revitalizarea si modernizarea agriculturii romanesti a ramas intacta. (…) Ne-a ajutat si Dumnezeu anul acesta, dar se si vad rezultatele”, a punctat liderul social-democrat, citat pe pagina de Facebook a PSD Calarasi.

sursa foto: Facebook-Liviu Dragnea/ PSD Calarasi

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger