AcasăPoliticaSeful PSD, dupa motiune: "unii dintre colegi au fost amenintati cu dosare"

Seful PSD, dupa motiune: „unii dintre colegi au fost amenintati cu dosare”

LIVIU DRAGNEA - In pofida sustinerii acordate de ”talibanii” partidului, fostul ”baron” de Teleorman ar putea cadea in groapa sapata de el pentru Victor Ponta

Dupa ce demersul sustinut de PSD si ALDE a trecut de Parlament, Liviu Dragnea a acuzat unele „presiuni” la adresa unor colegi, fara, insa, sa faca nominalizari.

Cum in prima faza spusese ca „exista in continuare presiuni din toate partile ca aceasta Coalitie sa nu reusca sa-si duca programul de guvernare la capat”, dar ca si asa, pe fondul motiunii, „s-a intarit unitatea partidului”, intrebat, concret, la ce se refera, Dragnea a sustinut ca „unii dintre colegi au fost amenintati cu dosare, am si cateva sms-uri (…) au fost amenintati, din pacate, ceea ce este nepermis”.

Totodata, seful PSD a anuntat ca „in aceste conditii, toti parlamentarii nostri, cu cateva exceptii, au fost oripilati”. „Nici nu stiu daca cei care amenintau se bazau pe ceva. Faptul in sine este foarte grav”, a conchis Liviu Dragnea.

Va amintim ca motiunea de cenzura menita sa-l schimbe pe Sorin Grindeanu din postura de prim-ministru – avand in vedere ca, dupa ce Cabinetul ramasese fara sustinerea politica a Coalitiei, premierul a ales sa nu demisioneze –a trecut, miercuri, de Parlament, cu 241 de voturi „pentru”.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger