AcasăPoliticaSeful PSD crede ca Basescu l-a influentat pe Iohannis sa amane desemnarea...

Seful PSD crede ca Basescu l-a influentat pe Iohannis sa amane desemnarea premierului

Liviu Dragnea are o teorie, confom careia seful statului ar fi putut pleca urechea la spusele predecesorului sau, in speta Traian Basescu, la consultarile avute de Iohannis cu PMP-ul, in prima parte a zilei trecute. Dupa cum era de asteptat, reactia fostului presedinte nu s-a lasat asteptata.

Concret, seful PSD considera ca primul om in stat ar fi fost gata sa anunte desemnarea primului-ministru in cursul zilei trecute. Asta pana sa discute cu liderul PMP. De aici si concluzia pe care a expus-o, seara trecuta, intr-o emisiune la Romania TV. „Nu cred ca Traian Basescu in viata lui a facut vreodata bine, dar rau poate face. Imi pare rau ca presedintele Romaniei s-a lasat influentat de Traian Basescu, daca este corect rationamentul meu”, a explicat liderul social-democrat, care a admis ca amanarea desemnarii viitorului sef al Guvernului (pana dupa Craciun-n.r) l-a luat prin surprindere.

Replica lui Basescu

In schimb, Traian Basescu n-a ramas fara replica in fata concluziei sefului PSD, caruia i-a dat o replica, pe Facebook. „Inteleg perfect nevoia unei solutii imediate pentru formarea guvernului, iar aici Dragnea trebuie sa-l ajute pe Iohannis facand imediat o noua propunere. (…) Dragnea, fara vorbe grele, fara suparare, eu doar mi-am facut datoria de a sanctiona o greseala a puterii”, a transmis, printre altele, liderul PMP.

Va amintim ca dupa consultarile cu PMP-ul a aparut si un al doilea nume la capitolul posibili premier, dupa ce formatiunea a decis sa i-l propuna lui Klaus Iohannis pe Eugen Tomac drept varianta de prim-ministru. Numarul 2 in PMP se alatura, astfel, propunerii PSD si ALDE, in speta lui Sevil Shhaideh.

317 afisari

1 COMENTARIU

  1. Multi stiu ca e omul basului in PSD,
    ALTFEL NU-SI BATEA JOC DE PARTID CU JALNICA NUMIRE..DE PREMIER…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger