AcasăPoliticaSeful MAE, noi vesti despre ambasadorul roman in Pakistan

Seful MAE, noi vesti despre ambasadorul roman in Pakistan

(sursa foto: mae.ro)

Vesti bune ce vin chiar de la ministrul de Externe, in legatura cu reprezentantul diplomatic al Romaniei la Islamabad, aflat in elicopterul care s-a prabusit in cursul zilei trecute, in Pakistan.

(sursa foto: mae.ro)

Astfel, Bogdan Aurescu a precizat, sambata, pentru Digi 24, ca Emilian Ion, ambasadorul roman in Pakistan, e bine si ca s-a intors la resedinta sa, din capitala acestui stat.

S-a intamplat la doar o zi dupa ce diplomatul a trecut printr-o experienta greu de imaginat, odata ce elicopterul in care se afla s-a lovit de sol. Din datele anuntate de catre reprezentantii ministerului, intr-o conferinta de presa sustinuta vineri, ambasadorul Ion a fost dus la spital, insa dupa ce l-au consultat, specialistii de la unitatea medicala respectiva nu au considerat ca se impune internarea sa, ranile suferite fiind usoare.

In accidentul care a avut loc in nordul Pakistanului au murit doi ambasadori- cel ai Filipinelor si al Norvegiei, in timp ce alte doua persoane- sotii ale unor dimplomati, si-au pierdut, de asemeena viata. In tragedia aviatica de vineri au pierit si cetateni pakistanezi, membri ai echipajului elicopterului. Cauzele care au dus la producerea accidentului urmeaza sa fie aflate, in cadrul unei anchete.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger