Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Seful Comisiei Europene le va vorbi alesilor neamului la doua zile dupa Iohannis

Seful Comisiei Europene le va vorbi alesilor neamului la doua zile dupa Iohannis

Autor:

Peste doar cateva saptamani va fi Ziua Europei si se vor implini 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Motiv pentru care in fata senatorilor si a deputatilor autohtoni vor veni, in zile diferite, atat presedintele Iohannis, cat si seful Comisiei Europene.

 

discutie 1 Seful Comisiei Europene le va vorbi alesilor neamului la doua zile dupa IohannisO confirmare in aceasta privinta a venit, marti, din partea celui de-al doilea om in stat, la finele sedintei Birourilor permanente reunite, in cadrul careia s-au avut in vedere aceste aspecte.

In primul rand, Klaus Iohannis va merge, pe 9 mai, in Parlament, in jurul pranzului, cum a solicitat zilele trecute, intr-o scrisoare adresata presedintilor Camerelor. Primul om in stat doreste sa le transmita parlamentarilor un mesaj prilejuit de implinirea a 140 de ani de la proclamarea Independentei Romaniei si cu ocazia Zilei Europei.

La doua zile distanta, adica pe 11 mai, alesii neamului il vor avea ca oaspete pe  Jean-Claude Juncker. Presedintele Comisiei Europene este asteptat la Palatul Parlamentului cu un discurs special pregatit la ceas aniversar, in speta cu ocazia implinirii unui deceniu de cand Romania face parte din marea familie europeana.


1 Comentariu la Seful Comisiei Europene le va vorbi alesilor neamului la doua zile dupa Iohannis

  1. Magda

    Ce vrea și dementul de Juncker de la noi?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!