Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Seful ANAF, precizari dupa discutiile cu Grindeanu, de la Guvern

Seful ANAF, precizari dupa discutiile cu Grindeanu, de la Guvern

Autor:

Pe fondul protestelor in ultimele zile, la care s-au raliat angajatii de la Finante, ministrul de resport, dar si seful Fiscului au fost, miercuri dimienata, la Palatul Victoria.

 

16002871 1760335740952405 7348924826710737334 n anaf 389x500 Seful ANAF, precizari dupa discutiile cu Grindeanu, de la Guvern“Speram sa aducem lucrurile pe fagasul normal si activitatea institutiilor afectate ieri (marti-n.r)de aceste proteste sa se reia in conditii normale”, a subliniat, la finele discutiilor cu premierul Grindeanu, presedintele ANAF.

Mai mult, detaliind pe marginea discutiilor avute cu reprezentantii sindicatelor, pe marginea nemultumirilor exprimate de acestia pe tema proiectului legii salarizarii, Bogdan Stan a mai precizat urmatoarele aspecte: “Am inaintat propuneri. In noua Lege a salarizarii nu se mai regasesc sporurile celor de la vama (…) precum si sporurile celor de la Antifrauda. (…) Practic, aceste sporuri, prin adoptarea noii Legi a salarizarii, vor disparea”.

Totodata, seful Fiscului a declarat ca principala dorinta a sindicalistilor este ca nivelul salariilor din unitatile teritoriale sa fie la nivelul remuneratiilor lunare ale angajatilor din cele centrale si a mentionat, tot cu referire la lefurile angajatilor din unitatile ANAF, ca “una dintre propunerile pe care le-am facut catre Ministerul de Finante a fost ca, cel putin daca nu se poate gasi o solutie pentru majorarea acestor salarii, sa ramana la limita actuala”.

Nu in ultimul rand, Stan a anuntat ca urmeaza ca, in cursul acestei zile, urmeaza sa participe la discutiile pe care liderii de sindicat urmazeaza sa le aiba cu ministrul Stefan, de la Finante.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!