AcasăPoliticaSefa PNL, contrazisa de liderii filialelor de sector, carora le-a anuntat demisiile

Sefa PNL, contrazisa de liderii filialelor de sector, carora le-a anuntat demisiile

De parca nu aveau destule dileme si analize de facut, in privinta scorurilor obtinute a recentele alegeri locale, unde, spre exemplu, au obtinut abia locul 3, in Capitala, la nivelul conducerii liberale pare sa mai fie o neclaritate majora.

Care a plecat de la o declaratie facuta seara trecuta, la un post TV, chiar de catre co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, care anunta, cu subiect si predicat, la Realitatea TV, faptul ca, urmare a rezultatului „sub asteptari” obtinut la nivelul Capitalei, toti presedintii organizatiilor de sectoare si-au depus mandatul. „Cei sase si-au depus mandatul, le multumesc pentru activitate, pana pe data de 15 iulie vom avea presedinti la organizatia de Bucuresti, la sectoare si vom unifica cele 20 de filiale cu copresedinti. Deci vom avea o fuziune finalizata la nivelul judetelor. Alegerile parlamentare trebuie sa ne prinda cu toata aceasta fuziune finalizata”, a sustinut sefa PNL.

Doar ca n-a trecut mult timp si vocile celor vizati au inceput sa se auda, rand pe rand. Pana aici, nimic nelalocul lui. Doar ca cei vizati de anunt s-au grabit sa nege intentiile anuntate de Gorghiu. De departe, cel mai vehement a fost presedintele filialei PNL sector 4, Marius Rogin. „Doamna Gorghiu minte! Nu mi-am prezentat nici o demisie. Nu am vorbit cu nimeni din conducerea partidului despre acest lucru”, a sustinut Rogin, citat de b1.ro. Conform aceleiasi surse, atat Anca Boagiu (sector 2), cat si Florin Alexe (sector 3), cat si Cristian Olteanu (sector 5) au negat faptul ca ar fi facut deja un astfel de pas.

Ramane de vazut daca situatia se va lamuri pana la urma in cadrul sedintei BPN-ului, care va avea loc in cursul acestei zile, cu scopul declarat de a analiza rezultatele liberalilor la recent incheiatul scrutin.

245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger