Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Sefa MAI, precizari despre proiectul privind sporirea atributiilor jandarmilor

Sefa MAI, precizari despre proiectul privind sporirea atributiilor jandarmilor

Autor:

Prezenta, duminica in jurul pranzului, la evenimentul organizat in Herastrau, cu prilejul zilei Jandarmeriei, Carmen Dan a facut cateva precizari cu privire la proiectul care ar urma sa le confere puteri sporite reprezentantilor Jandarmeriei.

 

17362729 1397717203632000 5609620718126109198 n ministru 720x476 Sefa MAI, precizari despre proiectul privind sporirea atributiilor jandarmilor“Referitor la competentele in plus care sunt atribuite, m-am uitat si eu cu atentie, ieri, pe proiectul legislativ, este doar spatiu deschis tuturor discutiilor, insa n-as aprecia ca sunt incacate atributii ale altor structuri, cum, este Politia Romana. Eu cred ca in momentul in care se va explica mai bine, se va argumenta si va exista o consultare puternica, acest act poate fi imbunatatit”, a lamurit Dan.

Intrebat in privinta prevederii care a iscat deja comentarii in spatiul public, aceea ca jandarmii ar putea face perchezitii fara un mandat, ministrul de Interne a dat urmatorul raspuns: “Tocmai de aceea trebuie sa se explice care a fost intentia unor astfel de reglementari si sa discutam. Eu sunt convinsa ca finalitatea va fi una pozitiva, pentru ca Jandarmeria are nevoie de o lege, asta e clar”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!