Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Sefa MAI, fata in fata cu ambasadorul SUA

Sefa MAI, fata in fata cu ambasadorul SUA

Autor:

Dupa intrevederi cu premierul, cu presedintii celor doua Camere – Dragnea si Tariceanu, dar si cu fostul interimar de la Ministerul Justitiei, Ana Birchall, ambasadorul american a discutat, de aceasta data vineri, cu sefa MAI-ului.

 

16832112 1364513576952363 8075178213749967750 n dan 720x476 Sefa MAI, fata in fata cu ambasadorul SUACarmen Dan i-a primit pe inaltul reprezentant al Diplomatiei americane – dar si pe ceilalti oficiali care l-au insotit pe Hans Klemm – la sediul institutiei pe care o conduce de circa doua luni. Au fost discutii axate, in principal, pe parteneriatul strategic Romania -SUA. Mai exact, din cate anunta MAI, intr-un scurt comunicat, “cei doi oficiali au subliniat necesitatea intensificarii cooperarii in conformitate cu directiile principale stabilite prin Declaratia Comuna privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI, in conditiile in care dezvoltarea relatiilor cu SUA este un obiectiv prioritar al Guvernului României”.

Totodata, s-a pus accent si pe “cooperarea foarte buna” la nivelul autoritatilor romane si de peste Ocean, pe domeniul securitati, indeosebi cand vine vorba despre prevenirea si combaterea criminalitatii de tip informatic.

foto: MAI    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!