AcasăPoliticaSefa MAI, fata in fata cu ambasadorul SUA

Sefa MAI, fata in fata cu ambasadorul SUA

Dupa intrevederi cu premierul, cu presedintii celor doua Camere – Dragnea si Tariceanu, dar si cu fostul interimar de la Ministerul Justitiei, Ana Birchall, ambasadorul american a discutat, de aceasta data vineri, cu sefa MAI-ului.

Carmen Dan i-a primit pe inaltul reprezentant al Diplomatiei americane – dar si pe ceilalti oficiali care l-au insotit pe Hans Klemm – la sediul institutiei pe care o conduce de circa doua luni. Au fost discutii axate, in principal, pe parteneriatul strategic Romania -SUA. Mai exact, din cate anunta MAI, intr-un scurt comunicat, “cei doi oficiali au subliniat necesitatea intensificarii cooperarii in conformitate cu directiile principale stabilite prin Declaratia Comuna privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI, in conditiile in care dezvoltarea relatiilor cu SUA este un obiectiv prioritar al Guvernului României”.

Totodata, s-a pus accent si pe “cooperarea foarte buna” la nivelul autoritatilor romane si de peste Ocean, pe domeniul securitati, indeosebi cand vine vorba despre prevenirea si combaterea criminalitatii de tip informatic.

foto: MAI

382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger