Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Sefa MAI, detalii despre prinderea si extradarea lui Ghita: “nu s-a opus retinerii” 

Sefa MAI, detalii despre prinderea si extradarea lui Ghita: “nu s-a opus retinerii” 

Autor:

De la Nadlac, unde a facut o verificare-fulger la frontiera, ministrul de Interne a facut o serie de precizari despre localizarea fostului deputat, dar si despre operatiunea de extradare in cazul Ghita.

 

carmen dan 433x500 Sefa MAI, detalii despre prinderea si extradarea lui Ghita: nu s a opus retinerii In primul rand, a precizat ca “imediat” ce autoritatile sarbe “vor definitiva activitatile specifice, noi vom incepe procedura de extradare”. “Procedura de extradare, care se deruleaza prin Ministerul Justitiei, dureaza aproximativ 40 de zile”, a subliniat Carmen Dan, ministrul adaugand si urmatorul aspect: “nu ne putem amesteca in procedura din Serbia”.

seb11 Sefa MAI, detalii despre prinderea si extradarea lui Ghita: nu s a opus retinerii In alta ordine de idei, sefa MAI precizat ca, in momentul in care a fost prins, Ghita “nu s-a opus retinerii, nici nu avea cum, era pur si simplu pe strada, nu era insotit de forte, ca sa se opuna”.

Va amintim ca fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat, in cursul noptii de joi spre vineri, in capitala sarba – Belgrad. Afaceristul nu era singur, ci alaturi de fratele sau si, conform sefei MAI, ar fi fost gasit cu acte false.


1 Comentariu la Sefa MAI, detalii despre prinderea si extradarea lui Ghita: “nu s-a opus retinerii” 

  1. emil emil

    Urgent castiguri online! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email:  tudoracheemanoil@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!