AcasăPoliticaSefa MAI, cu noi precizari in cazul cautarii lui Ghita: Nu incetam...

Sefa MAI, cu noi precizari in cazul cautarii lui Ghita: Nu incetam sa facem demersurile pentru localizarea sa

Carmen Dan sustine „resuscitarea” DIPI

Desi au trecut mai bine de trei luni de cand s-a aflat ca nu se mai stie nimic despre afaceristul pe numele caruia, intre timp, au fost emise doua mandate de arestare in lipsa, autoritatile inca nu au reusit sa dea de urma fostului deputat Sebastian Ghita.

„Nu incetam sa facem demersurile pentru localizarea si verificarea informatiilor – atat in plan intern, cat si in plan international (…) este un dosar penal, toate verificarile pe care le fac politistii le fac sub coordonarea procurorului de caz”, a anuntat, duminica, ministrul de Interne, in privinta cautarilor in cazul Sebastian Ghita.

Nu e prima oara cand Carmen Dan face precizari pe acest subiect, in ultimele saptamani, adica in rastimpul in care s-a aflat ca fostul deputat Ghita e de negasit pentru oamenii legii.

105 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce nu e schimbat procurorul de caz ? De ce nu se ocupa ea personal de gasirea lui Ghita ? De ce nu-l intreaba pe Puie Monta unde e Ghita ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger