Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Sedinta de Guvern. Se asteapta un anunt al premierului in privinta lui Iordache

Sedinta de Guvern. Se asteapta un anunt al premierului in privinta lui Iordache

Autor:

Peste cateva ore va incepe o sedinta a Executivului, prima dupa cea in care a fost abrogata Ordonanta de Urgenta 13, care a iscat controverse, dar si proteste de strada, dar si dupa ce Guvernul a trecut cu bine de prima motiune de cenzura care l-a vizat. Insa pe langa concluziile acestei intrevederi a Cabinetului Grindeanu, se asteapta si comunicarea deciziei premierului in privinta ministrului Justitiei.

 

sed11 350x172 Sedinta de Guvern. Se asteapta un anunt al premierului in privinta lui Iordache

foto: captura Antena3

Mai clar fie spus, e ziua in care se anunta daca Iordache mai ramane sau nu in fruntea MJ, avand in vedere zvonurile in provinta unei eventuale demisii ori demiteri a acestuia de la sefia ministerului, pe fondul scandalului care a dus la abrogarea OUG 13, menita a aduce modificari Codurilor Penale.

Inca de ieri, premierul a anuntat ca “decizia e luata”, dar ca pana sa o anunte, dupa sedinta de Guvern de azi – care va incepe la ora 14, vrea sa aiba o discutie cu Florin Iordache, ministrul despre care, in seara in care a anuntat intentia Guvernului de abrogare a OUG 13 spunea ca isi asuma consecintele, asemeni MJ.

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!