Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Sedinta cu greutate a conducerii PSD, la Sinaia, urmata de o reuniune a Coalitiei

Sedinta cu greutate a conducerii PSD, la Sinaia, urmata de o reuniune a Coalitiei

Autor:

La cateva saptamani dupa ce se reunisera in Delta, de aceasta data liderii social-democrati se vor afla la munte, la Sinaia, pentru o intrevedere importanta. Sedinta conducerii PSD va fi urmata de o reuniune a Coalitiei, la care va fi prezent si premierul Grindeanu.

 

dragnea1 rica petrescu 545x500 Sedinta cu greutate a conducerii PSD, la Sinaia, urmata de o reuniune a CoalitieiLuand lucrurile cronlogic, va spunem ca in scurta vreme ar trebui sa inceapa Comitetul Executiv National al PSD. Sedinta este considerata una cu greutate ca urmare a faptului ca pe durata sa se asteapta sa se discute varianta finala a Legii salarizarii, dar si sa se transeze unele chestiuni importante, cum ar fi soarta in partid a deputatului Radulescu, care ar putea fi sanctionat dur urmare a declaratiilor sale facute cu privire la protestatarii din fata Guvernului. Totodata, se asteapta sa fie analizat si rezultatul evaluarii activitatii sefilor DNA si al PICCJ, facute publice saptamana trecuta de catre ministrul Toader.

Peste cateva ore de la aceasta sedinta este programata sa inceapa sedinta Coalitiei, in cadrul careia se va semna proiectul Legii salarizarii unitare, asumate de PSD si ALDE deopotriva.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!