AcasăPoliticaSebastian Ghita si-a studiat dosarul, la Parlament: "Sunt absolut nevinovat"

Sebastian Ghita si-a studiat dosarul, la Parlament: „Sunt absolut nevinovat”

Deputatul pe numele caruia zilele trecute procurorii DNA au formulat o cerere de incuviintare a retinerii si arestarii, solicitare care va fi supusa saptamana viitoare votului plenului Camerei, a venit vineri la Parlament.

Doar ca de aceasta data, Sebastian Ghita s-a oprit la Comisia Juridica, pentru a citi dosarul existent pe numele sau.

Avand aceasta optiune ca, pana marti – cand e termenul-limita la care deputatii juristi trebuie sa redacteze raportul pe marginea acestei solicitari a DNA-ului, ulterior supunerii ei la vot – sa poata studia continutul volumelor prezentei cauze, Ghita a ajuns la Parlament pentru a vedea cu ochii lui ce e trecut in dosarul deschis de anchetatorii anticoruptie pe numele lui.

Sustinandu-si cauza, parlamentarul a pus accent pe faptul ca se considera nevinovat. „O sa le prezint (colegilor deputati-n.r.) calitatea denuntatorilor si o sa o fac si publica. Sa stiti toti si sa vedeti toti cum arata astazi un denuntator in Romania cu peste 10 dosare penale si nu stiu cate arestari”, a precizat Ghita.

„Sunt absolut nevinovat, pare o vesnica incercare de a mi se pune lucruri in carca”, a sustinut deputatul, care a adaugat ca are incredere „in judecata colegilor” sai, carora le va cere sa nu de aunda verde solicitarii DNA. „Ii voi ruga sa nu incuviinteze aceasta cerere. Chestiunea cu imunitatea parlamentarilor este falsa”, a conchis deputatul pe care procurorii il suspecteaza, printre altele, de dare de mita, cumparare de influenta, dar si santaj.

306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger