AcasăPoliticaSe protesteaza si la Palatul Cotroceni

Se protesteaza si la Palatul Cotroceni

Daca pana in aceasta ultima zi a saptamanii fusesera manifestari doar in Piata Victoriei, ca urmare a adoptarii OUG 13 – intre timp abrogata, mai nou se protesteaza si la Cotroceni – in chip de sustinere fata de Executiv, de aceasta data.

De mai bine de o ora, mai multe zeci de persoane, intr-o prima faza preponderent oameni de varsta a doua si a treia, au inceput sa vina in zona Palatului Cotroceni, sediul Administratiei Prezidentiale.

Cu mentiunea ca fata de primele momente in care au ajuns cei dintai manifestanti pe strada din apropierea uneia dintre intrarile in Palat, numarul lor a mai crescut intre timp, va spunem ca sunt persoane care au steaguri, dar si pancarte improvizate, cu diferite mesaje, printre care „jos cu Iohannis tradator de tara”, „jos labele de pe Guvern”, „sa se faca dreptate”.

Cititi si: Dragnea tine sa lamureasca: PSD nu organizeaza azi niciun miting

In tot acest timp, in fata Guvernului se afla manifestanti. Oamenii continua sa se afle in Piata Victoriei, pentru a sasea zi consecutiv, desi motivul principal al nemultumirii celor care au iesit in strada, si anume controversata Ordonanta de Urgenta pe modificarea Codurilor, a fost abrogata in sedinta Executivului din aceasta dupa-amiaza.

sursa foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
443 afisari

2 COMENTARII

  1. Dragi studenti, tinerii Romaniei, ce mai vreti, sa va fie rusine, v-a dat Guvernul transport gratuit, burse, invatamant gratuit, in America un semestru de carte costa 10.000 dolari, e bine , transport gratuit, nu este , si America este o tara bogata, ce v-ar da Nicusor DAn ?, ce va dat Basescu, a construit Basescu vreo autostrada, a construit Cilos vreo autostrada ? Decate ori vrea vreo putere straina sa destabilizeze tara asta va gaseste pe voi, amatori. sa va fie rusine. Iohanis a promis locuri de munca pentru tinerii din Diaspora. A creat Iohanis vreun loc de munca ? Va rog sa fiti mai seriosi si sa va vedeti de cartea voastra.

  2. Sa nu uitam ca parlamentul nu s-a schimbat in ultimii aproape 30 de ani, acelasi PSD a fost mereu la putere. Nici o decizie nu poate fi aplicata daca nu trece de parlament, oricat de multi si-au dorit Basescu, Iohannis & Co. Daca ar fi altcineva in parlament, posibil sa se mai miste lucrurile 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger