Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Se propune o schimbare. Sefa MAI: Incadrarea din sursa externa sa fie o exceptie

Se propune o schimbare. Sefa MAI: Incadrarea din sursa externa sa fie o exceptie

Autor:

Printre aspectele ce vor fi discutate in cadrul sedintei de miercuri a Guvernului – aflata in plina desfasurare la aceasta ora – se numara si proiectul de Hotarare de Guvern ce are in vedere cifrele de scolarizare de la scolile de agenti si, respectiv, de subofiteri.

 

sed guv Se propune o schimbare. Sefa MAI: Incadrarea din sursa externa sa fie o exceptieIn acest sens, Carmen Dan i-a transmis premierului, in debutul sedintei Executivului, faptul ca se doreste ca perioada de scolarizare in aceste doua tipuri de unitati educationale sa fie redusa de la doi ani la un an. Si ca “propunem modificarea cifrei de scolarizare pentru invatamantul postliceal – ne referim la scolile de agenti si la scolile de subofiteri – de la 1.434 de locuri la 8.190. In principal, prin acest proiect de HG, noi facem un pas inainte in rezolvarea unei probleme importante a Ministerului de Interne, care priveste reducerea deficitului de personal”.  Totodata, Carmen Dan a mai supus atentiei celor prezenti la sedinta – dar si opiniei publice, avand in vedere ca presa are acces la inceputul intrevederii, iar imaginile se transmit live- faptul ca se va ajunge sa existe “intre 3000 si 5000 de absolventi pe an, comparativ cu 1400 de absolventi cat inregistram in prezent”, dar si ca “incadrarea din sursa externa trebuie sa fie o exceptie”.


1 Comentariu la Se propune o schimbare. Sefa MAI: Incadrarea din sursa externa sa fie o exceptie

  1. SOCRATE

    BUTICAREASO, CHILOTAREASO, VEZI CUM STA SITUATIA IN TARILE UE, scolile de subofiteri au durata sub un an de zile,iar cele de ofiteri sunt tip masterat de doi ani.Ele sunt in cadrul aceleiasi institutii(cazarmi) si au aproximativ aceisi profeori si pt subofiteri si pt ofiteri. VALIBIL ESTE ATAT PT POLITIE CAT SI PT POMPIERI SI PT JANDARMI. Toate astea SUNT RECOMANDATE DE CATRE UE pentru a reduce cheltuielile financiare si a eficientza munca operativa.Tu nu ai de unde sa stii toate astea si nici RPETENTUL NATIUNII DREAK-NEA caruia ii pupi…… Ai si ghinionul ca esti consiliata numai de pafaristi.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!