AcasăPoliticaSe confirma: Ponta aspira la statutul de al treilea om in stat

Se confirma: Ponta aspira la statutul de al treilea om in stat

Dupa ce a fost sef al Guvernului, pana in noiembrie anul trecut, iar odata cu disensiunile aparute in tabara social-democrata, care au dus la excluderea lui Valeriu Zgonea din partid, dar si, intr-un final, la schimbarea lui de la sefia Camerei, Victor Ponta intra in cursa interna din PSD pentru fotoliul corespunzator celui de-al treilea om in stat.

Mai exact, in urma cu scurt timp, Ponta insusi a lasat sa se inteleaga, de la Parlament, ca aspira la aceasta functie. Ceea ce inseamna, practic, o oficializare a informatiei care, pana acum circulase doar la nivel de zvon sau, daca vreti, de intentie, avand in vedere faptul ca numele fostului premier a fost cel mai intens vehiculat in privinta succesorului lui Zgonea la conducerea Camerei Inferioare a Legislativului. „Intentionez si maine la CEx si miercuri la Grup (…) Noi am vorbit mai demult, dupa cum stiti (…) vedem maine, la vot. Sper totusi, sa ma sustina,  in primul rand Liviu si dupa aceea toti ceilalti colegi”, a precizat Ponta.

Odata ce Zgonea a fost inlocuit din functie, se pare ca interimatul in aceasta functie ar urma sa fie asigurat de vicepresedintele Camerei, social-democratul Florin Iordache.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger