AcasăPoliticaSe confima - Clotilde Armand, in vizorul mai-marilor USR: "Ar fi trebuit...

Se confima – Clotilde Armand, in vizorul mai-marilor USR: „Ar fi trebuit sa…”

Activitatea din ultima vreme a useristei Clotilde Armand, fost candidat la sefia Primariei Sectorului 1, actualmente consilier general in cadrul PMB, va ajunge sub lupa mai-marilor Uniunii.

Varianta care, pana orele trecute, putea fi trecuta la stadiul de zvon si-a gasit confirmare chiar din directia sefului Uniunii Salvati Romania. Nicusor Dan n-a ascuns ca Biroul National, dar si Comisia de Etica a USR-ului vor analiza, in perioada urmatoare, o sesizare care o vizeaza pe Armand, dand de inteles ca n-ar fi vrut ca rufele sa fie spalate in public. „E o simpa sesizare, ca multe altele, si ar fi trebuit sa ramana interna pana la o decizie”, a punctat Dan.

Liderul USR n-a parut sa ia lucrurile in tragic cand a fost vorba despre o eventuala decizie cu tenta punitiva in cazul vicepresedintelui USR-ului. „Pentru moment nu se pune problema de asa ceva”, a fost raspunsul lui Dan in clipa in care a fost intrebat daca Armand risca sa-si piarda functia.

foto: Facebook/USR

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger