Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Se confima – Clotilde Armand, in vizorul mai-marilor USR: “Ar fi trebuit sa…”

Se confima – Clotilde Armand, in vizorul mai-marilor USR: “Ar fi trebuit sa…”

Autor:

Activitatea din ultima vreme a useristei Clotilde Armand, fost candidat la sefia Primariei Sectorului 1, actualmente consilier general in cadrul PMB, va ajunge sub lupa mai-marilor Uniunii.

 

14716281 1145359815555201 2393777092719420836 n usr 720x479 Se confima   Clotilde Armand, in vizorul mai marilor USR: Ar fi trebuit sa...Varianta care, pana orele trecute, putea fi trecuta la stadiul de zvon si-a gasit confirmare chiar din directia sefului Uniunii Salvati Romania. Nicusor Dan n-a ascuns ca Biroul National, dar si Comisia de Etica a USR-ului vor analiza, in perioada urmatoare, o sesizare care o vizeaza pe Armand, dand de inteles ca n-ar fi vrut ca rufele sa fie spalate in public. “E o simpa sesizare, ca multe altele, si ar fi trebuit sa ramana interna pana la o decizie”, a punctat Dan.

Liderul USR n-a parut sa ia lucrurile in tragic cand a fost vorba despre o eventuala decizie cu tenta punitiva in cazul vicepresedintelui USR-ului. “Pentru moment nu se pune problema de asa ceva”, a fost raspunsul lui Dan in clipa in care a fost intrebat daca Armand risca sa-si piarda functia.

foto: Facebook/USR    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!