AcasăPoliticaSe cauta succesor pentru Vasile Blaga la sefia PNL. Fostii pedelisti, in...

Se cauta succesor pentru Vasile Blaga la sefia PNL. Fostii pedelisti, in sedinta

Au trecut cateva zile deja de cand, pe fondul inceperii urmaririi penale pe numele sau, Vasile Blaga a renuntat atat la postura de co-presedinte al PNL-ului, cat si la cea de coordonator al campaniei liberalilor pentru tot mai apropiatele alegeri parlamentare.

Si cum e nevoie sa se ia o decizie in privinta sefiei formatiunii, reprezentantii aripii PDL din cadrul marelui PNL au intrat, sambata la amiaza, intr-o sedinta la sediul central al formatiunii politice, pentru a discuta pe marginea desemnarii unui succesor al lui Blaga, care sa conduca partidul, alaturi de Alina Gorghiu.

In acest sens, in spatiul public au fost vehiculate mai multe nume in dreptul posibilului succesor al lui Blaga pe fotoliul de co-presedinte al PNL-ului, printre ele fiind cele ale lui Daniel Buda, Gheorghe Flutur sau cel al lui Gheorghe Falca.

Ar mai fi de spus ca nu este exclusa total nici varianta ca liberalii sa ajunga la concluzia ca Alina Gorghiu poate sa ramana sa conduca singura PNL, in chip de presedinte unic.

sursa foto: Facebook

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger