AcasăPoliticaSe asteapta decizia CCR in cazul legii care l-a impiedicat pe Dragnea...

Se asteapta decizia CCR in cazul legii care l-a impiedicat pe Dragnea sa ajunga premier

LIVIU DRAGNEA - In pofida sustinerii acordate de ”talibanii” partidului, fostul ”baron” de Teleorman ar putea cadea in groapa sapata de el pentru Victor Ponta

UPDATE: CCR amana din nou, cu doua saptamani, decizia in cazul Legii 90. Noua data la care se va lua in discutie aceasta cauza este 4 aprilie.

Seful PSD-ului, dar nu numai asteapta sa afle daca magistratii Curtii Constitutionale se vor pronunta, in cursul zilei, asupra Legii 90 si daca da, care va fi decizia lor.

Mai exact asupra articolului care prevede ca o persoana care are o condamnare nu poate avea o functie in Guvern, aspect care a stat, practic, in calea planului ca liderul formatiunii social-democrate, castigator al alegerilor parlamentare de la finele anului trecut, sa ajunga prim-ministru.

Sesizarea la CCR a fost facuta de catre Avocatul Poporului, in prima saptamana a anului in curs. Trebuie mentionat ca a mai fost o sedinta in cadrul careia s-a discutat speta, pe 7 martie, insa la data respectiva judecatorii Curtii nu au luat si o hotarare, considerand necesara o aprofundare a cauzei.

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari

1 COMENTARIU

  1. Romanii trebuie sa afle DE CE ROMANIA ESTE CONDUSA DE CATRE OLIGARHI si BORFASI.
    România a intrat în punctul mort imediat dupa 1989(strainii stiu mai de mult treaba asta), DUPA CE MAFIOTII SI TRADATORII DE NEAM AU CAPTURAT ROMANIA.
    -IN CE TARA DIN FOSTUL C.A.E.R. S-A MAI INTAMPLAT CE S-A PETRECUT IN RO IN 1989 CU MORTI, TERORISTI SI CU IMPUSCAREA SEFULUI STATULUI SI A SOTIEI SALE ???
    – IN CE TARA S-A DISTRUS ECONOMIA SI INDUSTRIA in special DUPA 1989???
    – IN CE TARA SE VINDE PAMANTUL TARII LA BUCATA SAU LA TARABA???
    – IN CE TARA S-AU DISTRUS PADURILE, fauna si piscicultura CA IN RO???
    – IN CE TARA ALESII POPORULUI SUNT IMPOSTORI, SEMIDOCTI, MAFIOTI, etc(parlamentarii, primarii, consilierii de primarii, LIDERII DE SINDICAT , etc) POT OCUPA MAI MULT DE DOUA MANDATE si sunt BOGATASII societatii , IAR CANDIDATII NU SUNT SELECTATI PE BAZA CRITERIILOR DE PERFORMANTA (INTEGRITATE, COMPETENTA, EXPERIENTA, CARACTER, MORALITAT ETC) ???
    – IN CE TARA DIN LUME EXISTA “HOTIE LEGIFERATA” NOMENCLATURISTII SI-AU FACUT SALARII SI PENSII SPECIALE IAR ANUMITI MAFIOTI POT INCASA DIN BUGETUL STATULUI IN ACELASI TIMP SI PENSIE (in unele cazuri speciala) SI SALARIU, BATJOCORIND BANUL PUBLIC???
    – IN CE TARA DIN LUME CRIMINALII VINOVATI PENTRU MORTII DIN DECEMBRIE 1989 , FAC LEGI SUNT DEMNITARI SI SUNT APRECIATI CA REVOLUTIONARI UNII SI CU MERITE DEOSEBIE SI PRIMESC in mod abuziv O MULTIME DE PRIVILEGII SI DREPTURI,(batjocorind o natiune) IN TIMP CE DOSARUL REVOLUTIEI NU ESTE SOLUTIONAT CI TERGIVERSAT SAU “OMORAT”??? SOLUTIONAREA DOS. REVOLUTIEI AR PUTEA SCOATE LA IVEALA CA ACESTI FALSI REVOLUTIONARI, CE JUPOAIE DE 27 DE ANI STATUL FARA NESIMTIRE, SUNT DE FAPT TERORISTII criminali.(Solutionarea cu obiectivitate si celeritate a DOSARULUI in cauza se poate rezolva numai de catre TRIBUNALUL PENAL-militar INTERNATIONAL DE LA HAGA, care a solutionat si DOSARUL MILOSEVICI).
    POLITICA Romaniei postcomunism, reprezentata in majoritatea cazurilor de impostori, borfasi, semidocti sau oportunisti precum si lipsa de CIVISM a poporului roman, a facilitat adincirea, fara margini a crizelor de COMPETENTA si MORALITATE instalate in procesul complex de administrare a destinelor natiunii, cu consecinte deosebit de grave in toate domeniile vietii.
    ERORILE si ABUZURILE comise de toate administratiile si guvernele postcomuniste isi pun amprenta in mod dezastruos asupra evolutiei poporului roman care de 27 de ani se afla intr-un proces continuu de prabusire abisala.
    In anul 2017, in Romania, economia, partidele politice şi presa sunt controlate de cei cu interese economice puternice. Situaţia existenta, (declinul national), se poate schimba doar printr-o “MIŞCARE DE REFORMARE POLITICĂ”. (Theodore Roosevelt rămâne memorabil în istoria mondiala pentru ca a reformat S.U.A. luptand cu succes împotriva oligarhilor si impostorilor din societatea politica a vremii). Numai consolidand instituţiile statului de drept si limitând puterea economică si politica a oligarhilor si impostorilor este posibilă schimbarea istoriei neamului in interesul progresului general. Doar, DIMINUAREA SARACIEI, ELIMINAREA ANARHIEI SI LIMITAREA PUTERII OLIGARHILOR va face posibila, garantarea diferenţei de opinie şi va asigura “capacitate adevărului de a combate greşeala si minciuna” precum si eliminarea riscului de activare a oricarui tip de dictatura.
    Printre ELEMENTELE ESENTIALE pe care “românii progresisti” trebuie să le promoveze, ca factori de reusita, pentru asigurarea conditiilor firesti impuse de teza fundamentala a succesului social si anume “capacitatea adevărului de a combate greşeala si minciuna” in vederea asigurarii la nivel national a unei schimbari pozitive garantate, se pot evidentia:
    1. – Statuarea unui “sistem judiciar fidel statului de drept, care să protejeze orice persoană de încercările statului de a elimina diferenţele de opinie si sa sanctioneze fara echivoc delictele politice”;
    2. – Normalizarea “vietii religioase prin purificare si recurgere la exigentele randuielilor crestin-ortodoxe a celor ce slujesc, imparatiei lui Dumnezeu, in numele poporului roman”.
    3. – Infiintarea de “partide politice democratice puternice, independente de oligarhii financiari şi dedicate asigurării bunăstării românilor obişnuiţi, majoritari si consolidarii clasei de mijloc”;
    4. – Asigurarea “unei pieţe libere, protejată de concentrare economică pronunţată, prin existenţa unor legi antitrust şi a unor reglementări raţionale care sa impuna un sistem fiscal etic progresist”.
    5. – Promovarea unei prese “independente nu doar fata de stat, ci şi fata de interesele economice a celor care folosesc presa pentru a manipula discursul si opiniile publice”.
    Fără realizarea si pretuirea valorilor sociale si umane fundamentale nici o schimbare de durată, in viata publica din Romania, nu este posibilă pentru exercitarea drepturilor si libertatilor oferite de Dumnezeu romanilor ca fiinta colectiva.DOAMNE AJUTA-I PE ROMANI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger