Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Se anuleaza ordinul dat de tehnocrati, in cazul copiilor cu nevoi speciale

Se anuleaza ordinul dat de tehnocrati, in cazul copiilor cu nevoi speciale

Autor:

Bodog si Vasilescu au batut in retragere cand a fost vorba de ordinul sustinut de catre predecesorii lor tehnocrati aflati in fruntea ministerelor Sanatatii si, respectiv, Muncii. Totul, pe fondul protestelor de joi, si a impactului generat de semnalul de alarma tras de parintii si de copiii cu nevoi speciale care au venit in fata sediului MS.

 

ministru Se anuleaza ordinul dat de tehnocrati, in cazul copiilor cu nevoi specialeDeunazi, ministrul Sanatatii promitea un raspuns la aceasta problema invocata de parintii copiilor cu nevoi speciale. Iar mult-asteptata solutie din directia decidentilor a fost anuntata, vineri, chiar de Florina Bodog, care, la finele unei discutii cu Olguta Vasilescu, a anuntat decizia comuna “de a anula, de a broga ordonul dat de tehnocrati anul trecut” ( in conditiile in care, cu scurta vreme inainte, se aflase ca, din directia Ministerului Muncii se anunta intentia de a amana intrarea in vigoare a ordonului in cauza).

Practic, lucrurile n-ar mai schimba de la 1 martie, ceea ce inseamna ca insotitorii copiilor cu sindrom Down, de exemplu, nu risca sa piarda indemnizatiile, sume de multe ori esentiale pentru achitarea tratamentelor sau a celor necesare ingrijirii copiilor. “Repunem in functie ordinul vechi pana in momentul in care comisiile de specialitate din cele doua ministere vor analiza cu mare atentie toate modificarile propuse, in asa fel incat ordinul nou pe care il vom elabora sa fie un ordin corect”, a spus Bodog, de la Iasi.

Cititi si: Bataia de joc a Ministerului Sanatatii fata de copiii cu dizabilitati    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!