Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Se amana dezbaterile pe Legea gratierii. Precizarile lui Serban Nicolae

Se amana dezbaterile pe Legea gratierii. Precizarile lui Serban Nicolae

Autor:

Pe langa faptul ca s-a aflat ca dezbaterile pe proiectul Legii gratierii se amana, la Comisia Juridica de la Senat – prima Camera sesizata in aceasta privinta – cu aproximativ doua saptamani, adica pana pe 21 martie, opinia publica a aflat, marti dupa-amiaza, cateva precizari din directia senatorului pesedist Serban Nicolae, initiator al unor amendamente pe acest proiect.

 

12295235 964331870300252 2034935972254675109 n nicolae Se amana dezbaterile pe Legea gratierii. Precizarile lui Serban Nicolae“Daca la PSD se decide ca amendamentele mele sa nu fie votate (…) aceasta va fi decizia”, a precizat Niculae, de la Parlament.

Totodata, in contextul reactiei avute de seful PSD pe acest subiect, Nicolae a anuntat ca nu e in “divergente de opinii” cu Dragnea si ca, din punctul sau de vedere, decizia sefului PSD – de a anunta ca nu sustine gratierea faptelor de corupti-  este “una corecta pentru domnia sa”. In acelasi timp, insa, social-democratul a tinut sa sublinieze urmatoarele aspecte: “nimeni nu-mi va interzice – nici mie, nici altor colegi – dreptul de a propune texte supuse dezbaterii publice”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!