AcasăPoliticaScrisoare catre Klaus Iohannis. PMP cere consultari pe tema creditelor neperformante

Scrisoare catre Klaus Iohannis. PMP cere consultari pe tema creditelor neperformante

ULTIMA ORĂ: S-a aflat decizia instanței în cazul Elenei Udrea și a Ioanei Băsescu! (sursa foto: Facebook)

Partidul Miscarea Populara i-a trimis, marti, sefului statului o scrisoare semnata de catre liderul formatiunii, Elena Udrea, prin care i se solicita presedintelui convocarea partidelor – atat a celor parlamentare, cat si a celor care nu au reprezentare in Legislativ- la consultari.

Reprezentantii PMP au in vedere identificarea unui consens politic in vederea rezolvarii problemei reditelor bancare neperformante, in contextul crizei francului elvetian, pe fondul deprecierii din ultimele zile a leului in fata monedei elvetiene.

„Partidul Miscarea Populara va solicita sa initiati o noua serie de consultari cu partidele politice (parlamentare sau neparlamentare, dar care au fost validate prin vot de romani) pentru a genera un acord actional fata de aceasta problema. (…) Aceasta situatie a creditelor neperformante poate genera un colaps al sistemului bancar, dar si ruinarea vietii a sute de mii, daca nu milioane de romani care au imprumuturi sau au girat pentru acestea”, se arata in textul scrisorii adresate de catre membrii partidului condus de Elena Udrea presedintelui Iohannis, conform documentului postat pe pagina oficiala de Facebook a sefei PMP.

De altfel, fostul ministru declara inca de luni ca e de parere ca actualul sef al statului ar trebui sa cheme partidele politice la consultari, la Cotroceni. Udrea a afirmat, in sprijinul acestei initiative, faptul ca, la finele lunii noiembrie a anului trecut, ar fi existat credite cu intarzieri la plata sau care nu mai erau achitate deloc in valoare de sase miliarde de euro.

sursa foto: Facebook/Elena Udrea

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger