Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Schimbarea lui Toader -“doar o problema de timp”, crede Gorghiu

Schimbarea lui Toader -“doar o problema de timp”, crede Gorghiu

Autor:

Fosta sefa a liberalilor il caineaza pe ministrul Justitiei, dupa reactiile iscate de anuntarea rezultatelor evaluarii activitatii sefilor DNA si PICCJ.

 

alina gorghiu Schimbarea lui Toader  doar o problema de timp, crede GorghiuMai mult, Alina Gorghiu ii prevede un viitor trist, la nivel de sefie a ministerului in fruntea caruia a fost instalat de doar doua luni. “La cum am vazut, (…) e doar o problema de timp pana cand domnul ministru Toader va fi schimbat de la Ministerul Justitiei. Va urma o perioada de monitorizare intensa din partea domnului Dragnea, a domnului Tariceanu (…) asupra domnului ministru, care va avea o soarta destul grea in perioada urmatoare cu PSD-ul. Deja vad o presiune din ce in ce mai crescuta asupra domniei sale din partea comunicatorilor PSD”, considera Gorghiu.

Nu in ultimul rand, actualul deputat PNL de Timis a declarat, vineri, intr-o conferinta, ca sustine opinia ministrului Justitiei intr-o privinta. “Sunt de acord cu domnia sa cu un lucru – sa nu revoci sefii de parchete doar ca sa dai satisfactie unor lider de partid sau a unor analisti politici”, a conchis fosta sefa a liberalilor.


2 comentarii to Schimbarea lui Toader -“doar o problema de timp”, crede Gorghiu

  1. CETATEANUL

    Fac pariu ca schimbarea PRECIPITATA a ministrului justitiei va declansa alegeri anticipate.

  2. CATANI

    PANA NU STARPIM CAMORRA ROMANEASCA CE A CAPTURAT RO DUPA 1990 NU EXISTA NICI O SANSA PENTRU A SALVA TARA DE LA PIEIRE. IN 27 DE ANI ROMANIA A FOST FURATA SI DISTRUSA CAT N-A FOST CU MII DE ANI IN URMA. FARA A INTERVENI O FORTA EXTERNA MIRACULOASA RO NU MAI POATE FI SALVATA .IN CEI 27 DE ANI DE LA LOVITURA DE STAT S-A DOVEDIT CA LA NIVEL COLECTIV SUNTEM UN POPOR DE SINUCIGASI.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!