Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Schimb de replici Basescu-Dragnea, pe tema de porci, in Parlament

Schimb de replici Basescu-Dragnea, pe tema de porci, in Parlament

Autor:

Unii deputati prezenti in sala, la parlament, au ras , miercuri, ascultand replicile pe care le-au formulat, de la tribuna oficiala, fostul presedinte, actualmente parlamentar, dar si actualul presedinte al Camerei.

 

presedinte 720x478 Schimb de replici Basescu Dragnea, pe tema de porci, in ParlamentCel care a dat startul acestui episod a fost Traian Basescu, liderul PMP. Care i-a sugerat celui dea-l treilea om in stat sa abandoneze o ancheta parlamentara in detrimentul alteie. “Permiteti-mi sa va atac din nou”, a rostit zambind Basescu, privind catre locul in care se afla seful PSD, inainte de a-i cere ca, in loc sa faca verificari pe tema bugetului Guvernului Ciolos – in speta a rectificarii bugetare pozitive – “mai bine o comisie de ancheta pentru ferma de porci de la Tel Drum”.

Fara sa piarda ocazia sa-i dea replica fostului sef al statului, Dragnea a coborat la microfon si i-a transmis lui Basescu, dar si colegilor alesi, ca udele lui au afaceri cu rosii, dar si cu oi. “Domnule presedinte, legat de ferma de porci, nu stiam ca aveti si aceasta specializare (…) Dvs. puteti sa va baltiti in ce doriti dvs. , eu nu. Eu in acea mocirla nu intru”, i-a transmis Dragnea lui Basescu, inainte de a califica informatiile aparute la adresa fiului sau drept “mincinoase”.

Dupa cum mentionam, ambele luari de pozitie au fost gustate in sala, dovada si rasetele care s-au auzit dupa fiecare declaratie a celor doi politicieni.

sursa foto: aktual24.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!