AcasăPoliticaSchimb de replici Basescu-Dragnea, pe tema de porci, in Parlament

Schimb de replici Basescu-Dragnea, pe tema de porci, in Parlament

Unii deputati prezenti in sala, la parlament, au ras , miercuri, ascultand replicile pe care le-au formulat, de la tribuna oficiala, fostul presedinte, actualmente parlamentar, dar si actualul presedinte al Camerei.

Cel care a dat startul acestui episod a fost Traian Basescu, liderul PMP. Care i-a sugerat celui dea-l treilea om in stat sa abandoneze o ancheta parlamentara in detrimentul alteie. „Permiteti-mi sa va atac din nou”, a rostit zambind Basescu, privind catre locul in care se afla seful PSD, inainte de a-i cere ca, in loc sa faca verificari pe tema bugetului Guvernului Ciolos – in speta a rectificarii bugetare pozitive – „mai bine o comisie de ancheta pentru ferma de porci de la Tel Drum”.

Fara sa piarda ocazia sa-i dea replica fostului sef al statului, Dragnea a coborat la microfon si i-a transmis lui Basescu, dar si colegilor alesi, ca udele lui au afaceri cu rosii, dar si cu oi. „Domnule presedinte, legat de ferma de porci, nu stiam ca aveti si aceasta specializare (…) Dvs. puteti sa va baltiti in ce doriti dvs. , eu nu. Eu in acea mocirla nu intru”, i-a transmis Dragnea lui Basescu, inainte de a califica informatiile aparute la adresa fiului sau drept „mincinoase”.

Dupa cum mentionam, ambele luari de pozitie au fost gustate in sala, dovada si rasetele care s-au auzit dupa fiecare declaratie a celor doi politicieni.

sursa foto: aktual24.ro

author avatar
Cristina Stefan
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger