Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Sarit de pe lista de invitati, Dragnea reactioneaza: “1 decembrie nu e nici ziua lui Iohannis, nici al lui Ciolos”

Sarit de pe lista de invitati, Dragnea reactioneaza: “1 decembrie nu e nici ziua lui Iohannis, nici al lui Ciolos”

Autor:

O data ce o tara intreaga a aflat ca nu e invitat la evenimentele dedicate Zilei Nationale organizate de Presedintie, Liviu Dragnea n-a scapat ocazia de a spune ca ideea de a “sari” anumite persoane de pe lista celor chemati sa participe atat la parada militara, cat si la receptia de la Cotroceni organizate de 1 decembrie constituie “o greseala uriasa”.

 

Liviu Dragnea Rica Petrescu Sarit de pe lista de invitati, Dragnea reactioneaza: 1 decembrie nu e nici ziua lui Iohannis, nici al lui CiolosSi ca, pana la urma, ziua de 1 decembrie e o sarbatoare a tuturor romanilor. “Eu nu stiu (…) cine l-a sfatuit sa faca aceasta greseala uriasa cu interdictia de a participa la Ziua Nationala, pentru ca aici, in cazul asta, a confundat politica cu natiunea. 1 Decembrie nu este nici ziua lui Iohannis, nici a lui Ciolos, nici a PNL, nici a USR, este sarbatoarea constiintei nationale si oricine, orice roman, are dreptul si trebuie sa se bucure de Ziua Nationala si nu se pot pune restrictii”, a subliniat Dragnea, la Realitatea TV.

Dragnea nu este, insa, singurul politician cu nume cunoscut care nu figureaza pe lista invitatilor sefului statului de la evenimentele din acest an, de Ziua Nationala. In aceeasi situatie sunt si fostul lider PSD, ex-premierul Ponta, precum si actualul presedinte al Senatului, adica al doilea om in stat, Calin Popescu Tariceanu. La momentul la care anunta acest aspect, fara, insa, sa faca vreo nominalizare, purtatorul de cuvant de la Cotroceni motiva decizia prin faptul ca au fost “niste criterii care au stat la baza intocmirii listei cu invitati”, in principal sa ocupe functii in stat, dar si “sa si respecte niste criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenta unor probleme penale”.


4 comentarii to Sarit de pe lista de invitati, Dragnea reactioneaza: “1 decembrie nu e nici ziua lui Iohannis, nici al lui Ciolos”

 1. Baltazar

  Sasul de tip nazist trebuie alungat cat mai curand din functia de presedinte al Romaniei. Alungat si scuipat.

 2. Baltazar

  Sasul de tip nazist trebuie alungat cat mai curand din functia de presedinte al Romaniei. Alungat si scuipat.

 3. cobe

  Daca mutalakul isi va impune,din nou, guvernul mau,format din mercenari bruxelezi comandati de stapanii acestei colonii,o vom duce mai rau decat pe vremea lui basanau si sluga lui,bok.Actualul mercenar sef,coilos,are sarcini si de la alt stapan,soiros,care si-a impus in guvernul mau oamenii formati la scolile lui.A aparut un mercenar soirosist cu nume de doina,dancapitandeplai bucurestean,un fel de bustean,cu aere cretine si de preamarire.In aceste conditii,daca se vor indeplini,vom intra intr-o criza urat mirositoare.Stapanii de peste ocean cauta fonduri pentru a-si contrui submarinul secolului XXI,sigur vor gasi sa traga si de la noi cum au mai tras,bineanteles indirect prin firme asa zis private,ca doar nu se vor numi sume pentru firmane.

 4. Nicu Grama

  1 Decembrie a devenit Ziua Sfidarii Nationale. Gestul lui Iohannis este incalificabil.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!