AcasăPoliticaSarbu face apel la onoare: Antonescu ar trebuie sa demisioneze din fruntea...

Sarbu face apel la onoare: Antonescu ar trebuie sa demisioneze din fruntea Senatului

Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, considera ca actualul presedinte al Senatului, liberalul Crin Antonescu, ar trebui sa demisioneze din fruntea acestei Camere a Parlamentului.

Pe fondul unei discutii privind eventuala decizie a conducerii PNL in legatura cu posibila retragere a ministrilor liberali din Guvern, Ilie Sarbu le-a spus jurnalistilor, la Parlament, ca aceasta varianta urmeaza sa fie certificata abia in cursul serii. Intrebat, totodata, daca e de parere ca Antonescu ar trebui sa paraseasca sefia Senatului, Sarbu a raspuns ca afirmativ. „Dacă ar avea onoare, da. Dar daca nu, problema dansului”, a precizat liderului grupului de senatori ai PSD.

Conducerea liberalilor urmeaza sa stabileasca, in aceasta seara, de la ora 19, cand incepe intrunirea Delegatiei Permanente a PNL, daca vor retrage ministrii formatiunii conduse de Antonescu din actualul Guvern, urmare a esecului negocierilor cu PSD-ul, pe marginea remanierii guvernamentale, dar si ce pasi vor urma in continuare.

69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger