AcasăPoliticaS. Ghita, afirmatii-soc, in plen: Iohannis, "in pragul demisiei, din cauza unui...

S. Ghita, afirmatii-soc, in plen: Iohannis, „in pragul demisiei, din cauza unui posibil dosar pe care, cumva, sotia sa il poate avea”

In momentul in care a urcat la tribuna salii de plen, pentru a-si sustine nevinovatia, prin intermediul unui discurs pe care toti alesii neamului ajunsi in vizorul DNA, si in cazul carora anchetatorii au formulat cereri in vederea avizarii retinerii si arestarii, Sebastian Ghita a ales sa detoneze ceea ce s-a vrut a fi o bomba.

Pornind de la o asa-zisa situatie in care s-ar afla insusi seful statului, deputatul a rostit numele actualilor presedinti ai celor doua Camerei, dar si ai altor politicieni, totul in legatura cu existenta unor posibile dosare. „Vreau sa va spun adevarul – traim astazi intr-o Romanie in care presedintele Klaus Iohannis este in pragul demisiei, din cauza unui posibil dosar pe care -cumva -sotia sa il poate avea. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, e amenintat, pe surse, cu dosare si perchezitii, la fostii colaboratori. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, are doua dosare in lucru. Fosti prim-ministri ai Romaniei au fost arestati sau au dosare in lucru. Procurorul general a fost demis cu un dosar. Sefi de servicii de informatii au dosare. Sefii tuturor partidelor politice din Romania sunt in instanta sau au dosare, inclusiv dl Vasile Blaga si dna Alina Gorghiu. Sefii tuturor instititutiilor media din Romania au dosare (…) Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a inteles ce se intampla, dar tace. (…) Tuturor acestor oameni le este frica”, a sustinut Ghita, de la tribuna salii de plen.

„In momentul in care dosarul sotiei presedintelui va fi pe rol la DNA, presedintele va trebui sa-si dea demisia”, a afimat Ghita si dupa ce s-a aflat rezultatul votului din plen asupra cererilor DNA, amlebe solicitari fiind respinse.

author avatar
eNational
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger