AcasăPoliticaS-a votat liderul nou-infiintatei Organizatii de Tineret a Miscarii Populare

S-a votat liderul nou-infiintatei Organizatii de Tineret a Miscarii Populare

foto: pmponline.ro

De duminica incepand, junii din Miscarea Populara au, oficial, un lider al recent-infiintatei Organizatii de Tineret (OT).

foto: pmponline.ro

Este vorba despre Gabriel Popa, cel care a castigat detasat cursa de duminica, din cadrul evenimentului de infiintare a OT, obtinand 2075 de voturi din partea participantilor la scrutinul organizat in cadrul unui eveniment desfasurat la Palatul Parlamentului. Popa va lucra cu o echipa de aproape 30 de tineri, opt vicepresedinti, un secretar general – Andrei Falcescu, doi secretari generali adjuncti, precum si mai multi secretari executivi.

Adresandu-se tinerilor adepti ai MP, actualul liber al Miscarii Populare, Traian Basescu, le-a amintit ca, practic, viitorul formatiunii depinde de ei. „Eu sunt doar prezentul vremelnic. Partidul va trebui imediat ce este posibil sa intre pe mana voastra, pentru ca generatia mea a facut ce a putut, a facut si bune, si rele, si-a atins obiectivele majore (…), dar ne-a trecut vremea. A venit vremea voastra”, si-a exprimat fostul sef al statului convingerea, in fata salii pline de tineri sustinatori ai preceptelor MP.

Totul dupa ce, anterior, in cadrul Consiliului National al MP, desfasurat tot in aceasta ultima zi a saptamanii, Traian Basescu a propus ca Organizatia de tineret a Miscarii Populare sa aiba locul doi pe listele pentru Camera Deputatilor, la viitoarele alegeri.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger