Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » S-a votat infiintarea comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009

S-a votat infiintarea comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009

Autor:

In prima parte a zilei de joi alesii neamului au dat unda verde infiintarii unei comisii parlamentare a carei misiune va fi anchetarea alegerilor prezidentiale din urma cu 8 ani.

 

dragnea 3 720x480 S a votat infiintarea comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009Este vorba despre un proiect de hotarare in acest sens, cu care parlamentarii pesedisti si cei ai ALDE au fost de acord, nu insa si cei de la PNL sau PMP. Principalul obiectiv al comisii este acela de a se afla “daca anumite persoane sau institutii s-au implicat in mod nelegal sau fara sa aiba competente legale atat in desfasurarea, in organizarea lor, cat si in influentarea rezultatului final”, din cate a explicat Dragnea.

Desi s-a speculat ca seful acestei comisii de ancheta ar putea fi Liviu Dragnea, seful PSD a ales sa nu confirme sau sa infirme zvonurile. “E dorinta mea de cand eram mic”, a raspuns, ironic, liderul social-democrat, inainte de a spune ca abia zilele urmatoare vor stabili propunerile privind componenta acestei comisii.


2 comentarii to S-a votat infiintarea comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009

  1. TILICA

    BALARIA DE TELEORMAN CONTAMINEAZA SPATIUL PUBLIC.
    SOCIETATEA CIVILA ORGANIZATA AJUTATA DE ELITE NATURALE SI DEMNITATI UMANE DE CARACTER TREBUIE SA VERIFICE CORECTITUDINEA ALEGERILOR DE CAND S-A INFIINTAT AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA – o structura aberanta de tip MAFIOT care doar pe timpul alegerior executa comenizi electorale.

  2. AMERICANUL

    Trebuie facuta o comisie pentrua a se stabili adevarul in legatura cu NEEXECUTAREA PROIECTULUI DE TRECERE A DUNARII Turnu-Magurele Ruse la bulgari. Banii (vreo 2 milioane de euro au trecut in averea fiului lui Dragnea)si de la UE alocati au fost fraudati de SEFUL CONSILIULUI JUDETEAN TELEORMAN Dragnea Liviu , bulgarii sunt foarte nemultumiti in acest caz atat pe autoritatile romane, care au stopat ancheta cat si pe cele europene.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!