Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » S-a pus problema unei schimbari si la sefia Ministerului Energiei? Tariceanu lamureste!

S-a pus problema unei schimbari si la sefia Ministerului Energiei? Tariceanu lamureste!

Autor:

Printre aspectele discutate in cadrul sedintei conducerii Coalitiei de guvernare s-au aflat propunerile pentru sefia ministerelor Justitiei si Mediului pentru Afaceri.

 

16298934 1554243531257123 7777047815392295159 n tariceanu S a pus problema unei schimbari si la sefia Ministerului Energiei? Tariceanu lamureste!Nu, insa, si vreo schimbare la varful Ministerului Energiei, in fruntea caruia se afla Toma Petcu, propus de ALDE in acest post. Intrebat asupra acestei variante, pe fondul recentei delegari de prerogative, decizie luata de ministru in urma confruntarii cu probleme de sanatate, co-presedintele ALDE a exclus categoric schimbarea lui Petcu din Cabinetul Grindeanu. “Nu avem de ce sa discutam in Coalitie situatia de la Ministerul Energiei”, a sustinut Tariceanu, care a adaugat ca Petcu urmeaza un tratament, dar ca, o data ce a iesit din spital si-a reluat atributiile.

Totodata, fara sa faca publice numele celor propusi de Coalitie pentru cele doua ministere care la aceasta data au conduceri interimare – Justitiei si Mediului pentru Afaceri, Tariceanu s-a rezumat sa spuna ca liderilor ALDE li s-au parut “foarte bune”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!