AcasăPoliticaS-a hotarat si si-a anuntat deja colegii: Ludovic Orban candideaza la sefia...

S-a hotarat si si-a anuntat deja colegii: Ludovic Orban candideaza la sefia PNL

Fostul prim-vicepresedinte al liberalilor, postura la care renuntase la scurta vreme dupa ce se aflase ca a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie, a facut un pas esential in vederea intentiei sale de a ajunge in sef al PNL-ului.

Daca zilele trecute, indeosebi pe fondul anuntarii deciziei magistratilor, fostul deputat dadea glas gandului sau de a intra in cursa pentru functia detinuta momentan doar interimar de catre Raluca Turcan, de aceasta data liberalul si-a vestit oficial colegii ca are de gand sa candideze la sefia PNL. „Am asteptat aceasta reuniune a BP al PNL, care da startul alegerilor interne in partid, pentru a-mi anunta candidatura ferma la functia de presedinte al PNL. (…) Forta si credibilitate. (…) Obiectivul meu principal este sa transform in bine PNL, astfel incat sa putem sa castigam toate competitiile electorale impotriva PSD”, a precizat Orban.

Anuntul vine, asadar, pe fondul desfasurarii, luni, Biroului Politic National al liberalilor, programata sa inceapa in jurul orei 13. „Astept hotarari care sa garanteze alegeri libere si corecte, care sa permita membrilor PNL sa isi aleaga liderii cei mai buni la toate nivelele”, scria, joia trecuta, pe contul sau oficial de Facebook.

Va amintim ca in urma cu doar cateva zile, Curtea Suprema dispunea, in prima instanta, achitarea lui Ludovic Orban de acuzatiile aduse din directia DNA-ului.

author avatar
Cristina Stefan
476 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger