AcasăPoliticaS-a enervat si a rabufnit, in direct la TV. Udrea: "Cum puii...

S-a enervat si a rabufnit, in direct la TV. Udrea: „Cum puii mei se intampla chestia asta?”

Suparata teribil de faptul ca procurorii au decis sa o trimita in instanta, de aceasta data in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009, in aceeasi cauza cu Ioana Basescu, dar si alte persoane, Elena Udrea si-a pierdut rabdarea si a scapat porumbelul – a se citi puii- in direct la TV.

Desi de obicei are un discurs din care lipsesc elemente de limbaj colocvial, de aceasta data, din gura fostului ministru al Turismului si, totodata, fosta sefa a PMP-ului, s-au auzit termeni mai putini academici. „Acuzatiile, din punctul meu de vedere, nu sunt de natura penala, tin de finantarea, de Legea finantarii partidelor politice (…) miza politica acestui dosar (…) este referitor la campania fostului presedinte, din 2009”, a explicat, in prima faza, Udrea la postul B1 TV.

Fostul deputat a continuat sa-si sustina punctul de vedere, subliniind ca acuzatia in cazul sau se refera la „plata unor facturi reprezentand panouri publicitare in campanie”. Insa pe masura ce fostul ministru a continuat explicatiile, ascultatorii au constatat ca se enerva din ce in ce mai tare. „Daca (…) vrem neaparat sa inculpam politicieni, pai ia-i frate pe toti, ca nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu inteleg ca in tara acesta, cat exista campanii in ultimii 10 ani, unul singur a stiut (…). Cum puii mei se intampla chestia asta? Adica pana la mine sau in paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care sa se ocupe de campanie?”, a conchis fosta sefa a PMP-ului.

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger