AcasăPoliticaS-a decis: Ciobea sesizeaza CCR pe OUG

S-a decis: Ciobea sesizeaza CCR pe OUG

La doua zile de cand preciza ca „vom analiza cu toata seriozitatea aceste argumente prezentate de domnul presedinte”, Victor Ciorbea a hotarat sa faca pasul inspre sesizarea Curtii Consitutionale, pe tema Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codurilor.

Avocatul Poporului a confirmat aceasta decizie in urma cu scurta vreme, la doua zile, va spuneam, de cand presedintele Iohannis a venit personal la sediul institutiei conduse de Ciorbea, anuntand ca a adus documente care invoca o exceptie datand din 2013, in privinta posibilitatii sesizarii CCR-ului inainte de a trece cele 10 zile pana cand vor intra in vigoare precizarile OUG pe Coduri.

„Am primit aseara de la domnul Procurorul General o scrisoare prin care ma roaga sa iau in considerare unele critici de neconstitutionalitate dintr-un document intocmit din PICCJ”, a anuntat Ciorbea, inainte a confirma ca a decis „sa ridice exceptia  de neconstitutionalitate” a OUG 13/2017.

Totodata, Ciorbea i-a multumit presedintelui ca i-a adus in vedere acea exceptie.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari

1 COMENTARIU

  1. Fost mare presedinte de sindicat,pe care l-a tradat,fost primar general al capitalei,nu a pedepsei capitale,fost prim ministru rocoloniei si viitor fost avocat al fostului popor.Mai trebuie specificat oare si altceva,nu si-a putut indeplini nici o functie in mod complt,doar zig-zaguri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger