AcasăPoliticaS-a dat startul campaniei electorale pentru parlamentare

S-a dat startul campaniei electorale pentru parlamentare

Cu exact o luna inainte de momentul in care romanii cu drept de vot- din tara si din afara granitelor Romaniei- sunt asteptati sa vina la urne, pentru a-si exprima optiunile electorale la alegerile parlamentare, s-a dat, oficial, startul campaniei electorale.

Asadar, in urmatoarele 30 de zile, candidatii independenti si cei afiliati unor formatiuni politice vor incerca sa convinga electoratul – in speta cei peste 18 milioane de romani cu drept de vot- ca merita sa ajunga in structura noii formule a Legislativului, adica sa fie alesi pentru a ocupa un loc in viitoarea structura a Senatului sau a Camerei Deputatilor.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 11 decembrie si – e important de mentionat- romanii din Diaspora isi pot exprima, pentru prima oara, optiunea electorala prin sistemul votului prin corespondenta.

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari

1 COMENTARIU

  1. CAMPANIA electorala, TREBUIE SA SE REFRE LA CATEVA ASPECTE:
    1- CA CEI CE AU MAI MULT DE DOUA MANDATE SA NU MAI PRIMESCA VOTURI PENTRU A AJUNGE IN PARLAMENT;
    2- PENALII, PUSCARIASII , CEI CU DOSARE AFLATE PE ROL SAU IN CERCETARE SA NU FIE VOTATI PT PARLAMENT;
    3- CEI CARE AU DECIS DITRUGEREA RO SA NU MAI AJUNGA IN PARLAMENT ADICA CEI CE-SI AU RADACINA IN FSN-ul CARE A DAT LOVITURA DE STAT IN DEC 1989 SI APOI IN NUMELE INOIRII CLASEI POLITICE SAU A PRTIDELOR ISTORICE AU INFIINTAT ALTE FORMATIUNI CARE SUNT DE FAPT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger