Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » S-a aflat de ce au fost seful ANAF si ministrul Finantelor in sedinta, la Guvern

S-a aflat de ce au fost seful ANAF si ministrul Finantelor in sedinta, la Guvern

Autor:

O data ce prima intrevedere de pe agenda zilei de luni a premierului a fost cea cu ministrul Stefan, de la Finante, cu seful ANAF, dar si cu reprezetanti ai Comisiei Nationale de Prognoza, intrebat in legatura cu aceasta sedinta, premierul a oferit cateva detalii.

 

16426282 1242619369147368 7228538552797679647 n grind S a aflat de ce au fost seful ANAF si ministrul Finantelor in sedinta, la GuvernTotul, la finele unei alte intruniri la care a luat parte Sorin Grindeanu, de aceasta data la Parlament, si anume cea a Coalitiei, in care s-au decis pasii remanierii lui Daniel Constantin.

Concret, premierul a precizat ca a fost o “intalnire obisnuita de lucru, v-am spus ca o sa am aceste intalniri saptamanal, pe doua domenii al ANAF si al Ministerului Finantelor, si al fondurilor europene, unde monitorizez progresul pe care-l facem”. Totodata, Grindeanu a precizat ca a vrut sa afle de la responsabilii in materie care este stadiul implementarii celor 14 propuneri de imbunatatire a colectarii tazelor si impozitelor, masuri despre care se stie deja de saptamani bune ca au ca termen de aplicare data de 15 aprilie.

Avand in vedere ca a invocat evaluari, intrebat daca se pune problema sa-l schimbe pe seful de la Finante, pe fondul zvonurilor vehiculate in ultima vreme in spatiul public, cum ca n-ar fi tocmai multumit de activitatea acestuia, Grindeanu a raspuns sec: “nu comentez zvonuri”.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!